Actievoorwaarden

 1. Het aanmaken van een account op Amstelring Ledendeals geeft u toegang tot kortingen oplopend tot maximaal 70% op dagjes uit of de leukste deals voor thuis, smaak en gezondheid.

 2. Amstelring Ledendeals is te gebruiken t/m 31-12-2024.

 3. Uw Amstelring Ledendeals account is uitsluitend te gebruiken voor aanbiedingen op de website amstelringledendeals.touchtickets.nl.

 4. De aanbiedingen op Amstelring Ledendeals zijn niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurants, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

 5. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief BTW.

 6. Aangekochte tickets via het Amstelring Ledendeals platform kunnen niet worden gewijzigd, zoals bijvoorbeeld de datum op het ticket.

 7. Aangekochte tickets via het Amstelring Ledendeals platform mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

 8. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding te raadplegen.

 9. De aanbieders van de Amstelring Ledendeals behouden zich het recht voor bij aanbiedingen bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

 10. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.

 11. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde Amstelring Ledendeals codes en/of tickets.

 12. Door het gebruik van Amstelring Ledendeals gaat u akkoord met de bovenstaande actievoorwaarden.

 13. Organisator van de Amstelring Ledendeals: Touch Promotions B.V., Blaak 16, 3011 TA Rotterdam, Nederland. KvK: 57705240